Terug naar nieuwsoverzicht

Ruimtewerkgroepdag in Paasloo

Op maandag 11 november jl. vond de halfjaarlijkse Ruimtewerkgroepdag plaats. Op deze dag komen de collega’s van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte samen om van elkaar te horen waar men zich mee bezig houdt, om van elkaar te leren en natuurlijk om teambuildingsactiviteiten te verrichten.

Traditioneel wordt de Ruimtewerkgroepdag georganiseerd op een locatie in de omgeving van één van de projecten waaraan door ons gewerkt wordt. Daarom verzamelden de collega’s zich in Paasloo, een dorp nabij de Weerribben in het noordoosten van de provincie Overijssel. Marieke Bethlehem werkt namens de provincie Overijssel aan de ontwikkeling van de natuurgebieden Wieden en Weerribben en gaf hierover een presentatie en vertelde over haar werkzaamheden. Daarnaast namen Jan Ponsioen en Herman Sol het woord over hun rol bij de gebiedsontwikkeling van het Hanzekwartier in Dronten.

Na de discussies over elkaars projecten trotseerden de collega’s van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte de kou om een huifkartocht te maken. Begeleid door de paardenmenner en zijn zoon is de omgeving van Paasloo verkend. De geslaagde dag werd afgesloten met een borrel.