Terug naar nieuwsoverzicht

Ruimtewerkgroepdag 23 mei 2019 in Kampen

Vorige week waren bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte in Kampen voor onze Ruimtewerkdag. We zijn de middag begonnen met een heerlijke lunch in De Leuke Hanzestad in Kampen. Aansluitend heeft onze collega Marieke Bethlehem verteld over haar betrokkenheid bij de Programmatische Aanpak van Stikstof (PAS) bij de Provincie Overijssel. Erik Mateman presenteerde het project de brede vaarwegenvisie bij de provincie Fryslân. Daarna hebben we het project Reevediep bezocht. Daar hebben Dinant Hommes en Lars Haverkort nadere toelichting gegeven bij de verbinding van de IJssel met het Drontermeer en wat er nog allemaal staat te gebeuren. Terug in Kampen bij restaurant De Bastaard genoten we op het terras aan de IJsselkade van een drankje in de zon en aansluitend hebben we lekker gegeten. Voldaan en weer wat wijzer keerde iedereen weer huiswaarts.

 

Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen